Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rose Anti-Age Arckrém #részletesen

Rácz Tünde
2018. 11. 04. 00:00:00
Rose Anti-Age Arckrém #részletesen

Miben rejlik a Rose Anti-age Arckrém különlegessége, kiemelkedő bőrszépítő hatása? Az egyszavas válasz: magas antioxidáns tartalom. A részletes választ, az egyes összetevők fontosságát pedig ebben a cikkben találod.
#rose #myskin #antiaging #arckrém #bőrfiatalítás

Miben rejlik a Rose Anti-age Arckrém különlegessége, kiemelkedő bőrszépítő hatása? Az egyszavas válasz: magas antioxidáns tartalom. A részletes választ, az egyes összetevők fontosságát pedig ebben a cikkben találod.
#rose #myskin #antiaging #arckrém #bőrfiatalítás

Rosa damascena flower water* - rózsavíz / rózsa hidrolátum

Az illóolaj előállítása során keletkezett párlat, mely tartalmazza alacsonyabb koncentrációban az illóolaj hatóanyagait, valamint vízoldékony komponenseket is. Az évezredek alatt összegyűlt tapasztalat mellett, ma már számos kutatás is visszaigazolta a rózsa jótékony hatását az emberi szervezetre. Szerencsére ma már nem csak királynőknek, istennőknek adatik meg használata, hanem nekünk hétköznapi embereknek is.
A myskin rose arckrém vízbázisát egyedül ez az értékes hidrolátum alkotja. Használd tonikként a ROSE ANTI-AGE arckrém mellé. Melyhez tippeket ide kattintva találsz.

Az arcbőrre gyakorolt pozitív hatásai:
- bőrnyugtató, gyulladáscsökkentő hatású, segítséget nyújt a bőrirritáció, bőrpír enyhítésében (hajszálértágulatok, ekcéma, stb.),
- hidratálja, puhítja a bőrt,
- mérsékelten antibakteriális, fertőtlenítő hatású,
- antioxidáns tartalmánál fogva lassítja a bőr öregedési folyamatait, ezért kiemelkedő helyet foglal el az anti-aging készítményekben,
- minden bőrtípus számára alkalmazható, de kiemelten a száraz, vízhiányos bőr profitál belőle a legtöbbet.

Rosa canina fruit oil - vadrózsa terméséből előállított olaj

Chilei csipkerózsa nagyon hasonló a Magyarországon honos csipkebogyóval, azonban eltérő beltartalmi értékekkel rendelkezik. Gazdagon tartalmaz esszenciális zsírsavakat (omega-3, omega-6), antioxidánsokat (karotinoidokat), vitaminokat, melyeknek köszönhetően igazán sokoldalú bőrápoló olaj.

Bőrápoló tulajdonságai:
- javítja a bőr tónusát, színét, csökkenti a bőr UV károsodás nyomait,
- csökkenti a hegeket, bőrsérüléseket, segíti a bőr megújulását,
- serkenti a bőr kollagén termelést,
- rugalmasságot biztosít a bőrnek,
- ránctalanító, feszesítő hatású,
- minden bőrtípus számára jótékony hatású, az érzékeny bőrnek is.

Rosa damascena flower oil - 100%-os bulgáriai rózsaolaj

A rózsaszirmok vízgőz-desztilációjával előállított illóolaj ma is az egyik legkeresettebb és legdrágább kozmetikai hatóanyag. 1 kg illóolaj előállításához 5000 tonna rózsaszirom szükséges, több mint 400 kémiai összetevőt tartalmaz, melyeknek nem csak különleges illatát, de az emberi szervezet egészére gyakorolt kiemelkedő terápiás hatását is köszönheti.

Kozmetikai hatóanyagként:
- támogatja a bőr nedvességmegőrző képességét,
- bőrnyugtató, antibakteriális hatású, serkenti a sebgyógyulást,
- antioxidáns,
- csökkenti a már kialakult ráncokat,
- feltölti, feszesíti a bőr szerkezetét,
- ápolja a szemkörnyék finom bőrét
- kutatások szerint javítja a bőr áteresztő képességét, amely következtében a termék hatóanyagai a bőr mélyebb rétegeibe is képesek eljutni.

Ezért különösen fontos, hogy rózsaolajat is tartalmazó kozmetikai készítményed ne tartalmazzon semmilyen káros, szintetikus anyagot!


Malpighia emarginata fruit powder - acerola cseresznyepor

Az acerola egy vadon termő cseresznye, a gyümölcséből elállított por még ebben a formában is kiemelkedően magas C-vitamin tartalommal rendelkezik, de emellett még olyan értékes elemeket is tartalmaz, mint az E-vitamin, flavonoidok, béta-karotin, B-vitaminok, ásványok.
- antioxidáns, szembeszáll a káros szabadgyökökkel,
- serkenti a bőr kollagén termelését,
- segít elérni az egyenletesebb bőrtónust,
- vitaminizálja a bőrt,
- kis mértékben hozzájárul a bőr méregtelenítő folyamataihoz is.

Butyrospermum parkii butter - shea vaj

A Shea - Karité fa gyümölcsének magjából kinyert a világ minden táján nagyra értékelt és használt olaj.
-elősegíti a hegesedést
-regenerálja a bőr barrierrétegét,
-antioxidáns,
-gyulladáscsökkentő,
-mélyhidratáló hatású.

Mangifera indica seed butter - mangóvaj

A mangóvajnak kiemelkedően fontos szerepe van a bőrápolásban, ezért számos myskin termékben megtalálhatod most is és a jövőben is. A miért-et ebben a személyesebb hangvételű cikkben találod.

Tulajdonságai:
- magas antioxidáns tartalom (kvercetin, mangiferin, kávésav),
- erős hidratáló hatás,
- A, C és E-vitamin tartalmánál fogva felveszi a harcot a káros szabadgyökök ellen,
- gyógyítja a nap káros sugarai által okozott bőrkárosodást (napégés, photoaging),
- nyugtatja az ekcémától szenvedő bőrt,
- javítja, "tömöríti" a bőrszerkezetét,
- halványítja a már kialakult hegeket.

Q10, panthenol, e-vitamin - 3 kulcsfontosságú vitamin (nem csak) az érzékeny bőr mindennapos ápolása során → Blog bejegyzés

A Q10 (squalane, tocopheryl acetate, ubiquinone) az egyik leghasznosabb és nagyon jótékony hatóanyag, amely elsősorban ránctalanító hatásáról lett ismert, de ez csak egy eset, amikor segítségül hívható. A környezeti hatások, elsősorban a káros napsugarak által okozott bőrkárosodás regenerálásban is hatalmas szerep van. A Rose Anti-age Arckrém igazán sokat tartalmaz belőle.
Főbb tulajdonságai:
- antioxidáns, véd az oxidatív stresztől,
- simítja a finom ráncokat,
- erősíti a bőr szerkezetét,
- támogatja a bőr természetes védőrétegét,
- javítja az UV sugárzás okozta bőrkárosodást,
- véd a szabadgyökök ellen.

Panthenol
- bőrnyugtató,
- gyulladásgátló,
- erőteljes hidratáló.

E-vitamin
- antioxidáns,
- védi a bőrt a szabadgyök ellen,
- hidratáló, nedvességmegkötő,
- öregedésgátló,
- hozzájárul a bőr természetes védőrétegének megőrzéséhez.

A Rose Anti-age Arckrém rendszeres használatával hozzájárulsz a bőröd egészségének és szépségének megőrzéséhez és helyreállításához. Tisztán természetes hatóanyag tartalma révén használatát akár a 20-as éveidben is elkezdheted használni, ha azt a bőrtípus, vagy egy bőrprobléma indokolja.
A szemkörnyék ápolására is használhatod.


Tartalomhoz tartozó címkék: beauty tipp inci lista összetevők
Az oldal tetejére