Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

biotechnológia

Mi az a Co2 kivonat?

2021. 10. 27. 00:00:00

és mit keres egy kozmetikumban?
Bizonyára te is hallottál már a Co2 kivonatról, ha követed a Myskint, vásároltál Antioxidáns krémet, akkor már találkozhattál ezzel a kifejezéssel, és közösségi oldalakon is meg-megmutatok egyet. Rengeteg új divatos, high-tech kifejezés és anyag kerül a kozmetikai iparban nap, mint nap, mindig van valami újdonság, megjelenik egy újabb növényi kivonat is. 

Mit tud a béta-karotin?

2021. 03. 27. 13:33:47
Amellett, hogy béta-karotin fokozott bevitelével enyhén narancsos színű bőr árnyalatot* érhetünk el, ki-ki kívánsága szerint gyorsabban barnulhat, van egy sokkal fontosabb előnye is, amiért érdemes megfontolni tavasztól nyár végéig a rendszeres fogyasztását. 

Körömvirág Co2 kivonat

2019. 11. 23. 00:00:00

A körömvirág (Calendula officinalis) az egyik legismertebb gyógynövény, amelyet a népi gyógyászat régóta használ. Tudományos nevét (Calendula) arról kapta, hogy több hónapon (calendis) keresztül folyamatosan virágzik. Magyar nevét pedig a köröm hajlott ívéhez hasonlító termése ihlette.

Természetesen, természetes!

2018. 10. 26. 00:00:00

Lehet 100%-ban természetes összetevőkből készíteni egy kozmetikai terméket? Mit jelent a ♥︎myskin termékek esetén a természetesség? Miért fontos a természetes alapanyag? Divat, trend, marketing az egész, vagy tényleg jobb a bőrünknek?
#személyes #myskin #termékfejlesztés

Mennyire fontosak az illatok, vajon helyénvaló dolog az orrunk után menni?

2018. 05. 04. 10:20:46

Már az ókori görögök is használták, kezdhetnénk így a bejegyzést, ha a parfümökre gondolunk elsőként az illat szó hallatán.

De kitudja már lehet az ősember is dörzsölgette magát különböző növényekkel - szerintem biztosan, ha ezzel még akkor nem is az volt a célja, hogy saját báját emelje ki vagy tegye magát vonzóbbá. Lehet megelégedett azzal, ha felfedezett egy olyan növényt, mely aromája segítségével jobban távol tudta tartani magától a vadállatokat, rovarokat.

Az oldal tetejére