fbpx

A myskin arckrémek, testápoló krémek bőrmegújító, bőrfeszesítő hatással, károsanyag mentes, tisztán természetes összetevőkből készülnek az érzékeny bőrnek is.

Breadcrumbs

Szépség & Egészség

Tanácsok, fortélyok és érdekességek

Vélemény cenzúra nélkül - független termékkritika a Myskinről

"Úgy gondolom, ha valaki ilyen témában kíván írni, akkor az igenis felelősséggel jár. Elsősorban a tudatosabb vásárlást szeretném segíteni, ehhez igyekszem a lehető legjobb képeket csinálni, figyelem az összetevőket,...

 ...kihámozom a marketing blabla lényegét és megpróbálok mellette vagy ellene érvelni, figyelembe véve bőrtípust és persze a veszélyességi faktorokat." - Odil - Kéremsen szép az élet blog

Nagy öröm volt egy maximalista bőrápolási szakértőtől elismerő kritikákat kapni. A továbbiakban ezeket olvashatod.

Az Immortelle arckrémről:
"Az első tubus nagyjából 3-4 hónap alatt fogyott el, a képen látható már a második, és még mindig az egyik legjobbnak tartom a valaha próbált összes arckrémem közül. Miért?..."
A teljes cikket itt találod:
http://www.kremesenszepazelet.hu/aprilisi-kedvencek


A MYSKIN-ről:
"...annyira szeretem őket, a letisztult és elegáns dizájnt, a finom textúrákat és friss illatokat, hogy személyes szimpátia ide vagy oda, nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek, gyerekektől kezdve az idősebb korosztályon át egészen a kifejezetten érzékeny bőrűekig."
A teljes cikket itt találod:
http://www.kremesenszepazelet.hu/szeresd-a-borod-myskin-beauty-skincare/

 

Próbáld ki te is kockázat nélkül a myskin termékeket, garantáltan nem fogsz csalódni!

 

Logo-footer

Kövesd az aktualitásainkat a közösségi oldalainkon!

Hírlevél

Legfrissebb ajánlatatainkhoz, iratkozz fel hírlevelünkre!
© MYSKIN | 2021
DANUBIUS play
Tisztelt Felhasználónk, tájékoztatjuk, hogy weboldalunk üzemeltetéséhez cookie-kat használunk, melyek a felhasználói élmény javítására, a weboldallal kapcsolatos egyes visszaélések kiszűrésére, valamint kereskedelmi célokat szolgálnak. A Weboldal használatával Ön hozzájárul, hogy eszközén a Weboldal üzemeltetője cookie-kat tároljon és azokhoz hozzáférjen.