fbpx

A myskin arckrémek, testápoló krémek bőrmegújító, bőrfeszesítő hatással, károsanyag mentes, tisztán természetes összetevőkből készülnek az érzékeny bőrnek is.

Breadcrumbs

Szépség & Egészség

Tanácsok, fortélyok és érdekességek

3 +1 beauty tipp, az instagramról

Amerikai bőrgyógyászokat követni az instagramon nagyon inspiráló, hasznos és ugyanakkor időnként sokkoló is a reggeli kávé mellett, félig nyitott szemmel egy műtéti beavatkozás videójára ébredni. Persze ilyenkor rögtön felére csökken a kávém szerepe az ébredésben.

De jöjjenek a beauty tippek, amelyek szinte napról-napra visszatértek, ki-ki kedve szerint próbálja ki:

1. ALUDJ A HÁTADON - hogy ne gyűrd össze az arcod!
Próbáld csak ki egy kis tükörrel, hogy Te magad is lásd milyen törések jönnek létre a bőrödön, amikor az oldalra, vagy a hasadra fekszel. Minden nap pár óra egy-egy ilyen pozícióban eltöltve már nyomot hagy arcbőrön, ami 30 után már nem simul ki olyan könnyen, mint 15 évesen.

Személyes tapasztalatból javaslom, ha elszántad magad, hogy kipróbáld a tudatos háton alvást, egy olyan estére időzítsd az első alkalmat, amikor másnap nem kell korán kelni. Én első este minden egyes fordulásnál felébredtem, hogy nem, nem fordulunk meg. De aztán a második, harmadik éjszaka már egyre jobban telt és az eredmény valóban látható a tükörben. Arról nem is beszélve, hogy az éjszakai krém maradéktalanul az arcbőrön marad a kispárnahuzat helyett. :)

2. 2-3 NAPONTA CSERÉLD LE A KISPÁRNAHUZATOD
Ha az első tipp gyakorlati megvalósítása nem jönne össze, akkor nagyon fontos, hogy arcbőröd tiszta felülettel érintkezzen! Bőrünkről elhalt hámsejt válnak le naponta, izzadunk éjszaka, valószínű a hajunkat sem mossuk meg minden lefekvés előtt, így bár szemmel nem látható, de a finom arcbőrünknek már érzékelhető ennyi szennyeződés is a huzaton. Persze a legjobb a mindennapos párnahuzat csere lenne.

3. BOTOX
Ha az első kettőből végképp nem jönne össze semmi, akkor sem kell csüggedni, a botox mindenre megoldás, legalábbis Amerikában biztosan. :)) Személy szerint nem javaslom!!! De azt hiszem nem túlzás azt mondani, ott mindenki használja és fotók szerint valóban vannak szép eredmények, főként ami a homlokon megjelenő “mérges” ráncokat illeti.

+1 PEELING - bőrgyógyászok által végzett
Gyönyörű eredményeket látni, a bőr szinte újjá születik, a pigment foltok eltűnnek és a bőrszíne egységesebbé válik.
FONTOS!: Komoly beavatkozás, csak megfelelően képzett szakemberrel végeztessük, télen javasolt és akkor is erős fényvédő használata kötelező hetekig, amíg a teljes folyamat végbemegy.

Ami viszont mindenképp érdemes kirpróbálnod az a ♥︎myskin 3 BEST SELLER terméke: 

Logo-footer

Kövesd az aktualitásainkat a közösségi oldalainkon!

Hírlevél

Legfrissebb ajánlatatainkhoz, iratkozz fel hírlevelünkre!
© MYSKIN | 2020
Tisztelt Felhasználónk, tájékoztatjuk, hogy weboldalunk üzemeltetéséhez cookie-kat használunk, melyek a felhasználói élmény javítására, a weboldallal kapcsolatos egyes visszaélések kiszűrésére, valamint kereskedelmi célokat szolgálnak. A Weboldal használatával Ön hozzájárul, hogy eszközén a Weboldal üzemeltetője cookie-kat tároljon és azokhoz hozzáférjen.