A myskin arckrémek, testápoló krémek bőrmegújító, bőrfeszesítő hatással, károsanyag mentes, tisztán természetes összetevőkből készülnek az érzékeny bőrnek is.

Breadcrumbs

Szépség & Egészség

Tanácsok, fortélyok és érdekességek

Showroom megjelenés

Elérkezett a várva-várt nagy pillanat!!! Október 8-tól minden hétköznap már személyesen (showroom) is meg tudjátok vásárolni a krémeket és nem kell várni egy újabb WAMP-ig vagy a webshopból rendelni. Sőt egy meglepetés is készülőben van, amit csak a showroomban fogtok megtalálni, ezért mindenképp érdemes ellátogatni!

Információk a megközelítéshez:

Helyszín:

PALOMA Design Udvar
1053 Budapest,
Kossuth Lajos utca 14-16.
11. SHOWROOM (jobbra a lépcsővel szemben)

Nagyon könnyen megközelíthető, az Astoria (M2-piros) és a Ferenciek tere (M3-kék) metróállomás között félúton található, de jár még arra számtalan autóbusz és villamos is.
Gyere be az udvarba, jöjj fel a szemben található fekete, fém lépcsőn jobbra a félemeletre és rögtön szemben az első szoba.

Útvonaltervezés:
Google térkép

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek
11-19 óra között

Szombat:
11-15 óra között

Minden szerdán pedig személyesen velem találkozhatsz, így ha külön segítségre is szükséged a választáshoz, ezen a napon gyere! :)

Addig is itt tudsz nézelődni: TERMÉKEK

Várlak szeretettel!
Rácz Tünde

Ha úgy gondolod, hasznos lehet ez a cikk a barátaidnak is, oszd meg velük:

 

 

Logo-footer

Kövesd az aktualitásainkat a közösségi oldalainkon!

Hírlevél

Legfrissebb ajánlatatainkhoz, iratkozz fel hírlevelünkre!
© MYSKIN | 2018
Tisztelt Felhasználónk, tájékoztatjuk, hogy weboldalunk üzemeltetéséhez cookie-kat használunk, melyek a felhasználói élmény javítására, a weboldallal kapcsolatos egyes visszaélések kiszűrésére, valamint kereskedelmi célokat szolgálnak. A Weboldal használatával Ön hozzájárul, hogy eszközén a Weboldal üzemeltetője cookie-kat tároljon és azokhoz hozzáférjen.
További részletek