fbpx

A myskin arckrémek, testápoló krémek bőrmegújító, bőrfeszesítő hatással, károsanyag mentes, tisztán természetes összetevőkből készülnek az érzékeny bőrnek is.

Breadcrumbs

Szépség & Egészség

Tanácsok, fortélyok és érdekességek

Arctorna gyakorlatok

Közkívánatra arctorna gyakorlatok! Nagyon sokan kértétek, kérdeztétek mutatnék-e pár arctorna gyakoratot, ezért összegyűjtöttem nektek 3 olyan videót melyben különböző arcterületek tornáztatását mutatják.

Nézzétek meg a felvételeket, akár többször is és még jobban megérthetitek az arctorna működését, szerepét a fiatalos kinézet megőrzésében és egészségre gyakorolt hatását. A videókban ráadásul maga Bojtor Márta beszél ezekről.
Azoknak, akik korábban már elsajátították a gyakorlatokat, végeztek arctorna tanfolyamot jó alapot jelenthet az mozdulatok felfrissítésére és torna újrakezdésre. Azonban továbbra is hangsúlyozom, ha még nem tanultátok nem álljatok neki egyedül ezeknek a gyakorlatoknak, ahogy a korábbi cikkben is kiemeltem, fontos, hogy helyesen és pontosan tanuljátok meg a takarásokat, a gyakorlatokat, képzett tréner segítségével, de minderről a videókban is hallani fogtok.

#videó -1
- az torna ereje
- az arc oldalsó részének tornáztatása
- a takarás szerepe
- javallatok/ellenjavallatok
- gyakoriság

#videó -2
- az arctorna története
- határterhelés
- eredmények megjelenése
- harmonikus arcfelépítés
- plasztika vagy torna
- bőr/kötőszövet/izom
- kizáró tényezők
- szemkörnyék

#videó -3 (csak a youtube oldalán játszható le)
- a toka - torna a gyakorlatban
- karikás szem

Ha elszántad magad, vagy érdekelnek a részletek itt találod az iskolát:
Arcvonal arctorna

Ne feledd torna az izmoknak, krém a bőrnek!

Ha úgy gondolod, hasznos lehet ez a cikk a barátaidnak is, oszd meg velük:

 

 

Logo-footer

Kövesd az aktualitásainkat a közösségi oldalainkon!

Hírlevél

Legfrissebb ajánlatatainkhoz, iratkozz fel hírlevelünkre!
© MYSKIN | 2020
Tisztelt Felhasználónk, tájékoztatjuk, hogy weboldalunk üzemeltetéséhez cookie-kat használunk, melyek a felhasználói élmény javítására, a weboldallal kapcsolatos egyes visszaélések kiszűrésére, valamint kereskedelmi célokat szolgálnak. A Weboldal használatával Ön hozzájárul, hogy eszközén a Weboldal üzemeltetője cookie-kat tároljon és azokhoz hozzáférjen.