fbpx

A myskin arckrémek, testápoló krémek bőrmegújító, bőrfeszesítő hatással, károsanyag mentes, tisztán természetes összetevőkből készülnek az érzékeny bőrnek is.

Breadcrumbs

 A rendelésed végösszegétől függően az alábbi szállítási lehetőségek állnak a rendelkezésedre: 

- 35 000 Ft alatt

1. Házhozszállítás a Magyar Postával (MPL): 1 490 Ft

2. GLS csomagautomata: 990Ft

4. Személyes átvétel (rendezvényeken és vásárokon): 0 Ft

- 35 000 Ft felett

1. Házhozszállítás a GLS-sel: INGYENES!

2. GLS csomagautomata: INGYENES!

2020. október 5-től a FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁK-ba kért csomagok hetente egyszer, a szerdai napokon kerülnek feladásra azok a rendelések, amelyek előtte nap, az minden kedden 23.59-ig leadásra került és a vételára is megérkezett a rendelés visszaigazolásban megadott email címre.

3. MPL csomagautomata: INGYENES!

4. Személyes átvétel (rendezvényeken és vásárokon): INGYENES!

Azonban felhívjuk a figyelmét, hogy utánvétel esetén minden rendelés esetén, rendelési összegtől függetlenül +490 Ft kerül felszámításra.

GLS csomagautomata esetén a vásárlásnál található megjegyzés rovatban kell az automata nevét, melyhez a vásárlás folyamán adunk további segítséget!

AZ automatát itt lehet kiválasztani:

https://gls-group.eu/HU/hu/depo-csomagpont-kereses

További kérdés esetén fordulj hozzánk bizzalommal:  info [KUKAC] myksin [PONT] hu

 

Az ÁSZF szállítással kapcsolatos részei: 

7. KISZÁLLÍTÁS 

7.1. A rendeléseket Szolgáltató általában 4 munkanapon belül tudja teljesíteni, amennyiben az adott termék raktáron van. Szolgáltató törekszik a szállítási határidő betartására, azonban nem vállal felelősséget azért, ha a fenti szokásos szállítási idő nem tartható. Az esetleges késedelem esetén Szolgáltató minden esetben írásban értesíti a Felhasználót és tájékoztatja a megrendelés teljesítésének pontos idejéről.

7.2. Szállítási címnek minden esetben olyan címet adjon meg (pl.: munkahelyi cím), ahol munkanapokon 8 és 18 óra között folyamatosan tartózkodik és a terméket át tudja venni.

7.3. A Felhasználó köteles a kiszállítás vagy személyes átvétel esetén az átvétel időpontjában a csomag sértetlenségét, a termékek darabszámát ellenőrizni, és az átvételi elismervényt aláírni, amennyiben mindent rendben talált a termékkel kapcsolatban. Ha sérült a csomagolás vagy a termék, a Felhasználónak a helyszínen kérnie kell jegyzőkönyv felvételét a hibáról. A nem sértetlen csomagolású terméket a Felhasználó csak saját felelősségére veheti át. A Szolgáltatónak utólag jegyzőkönyv nélküli mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módjában elfogadni. Az átvételi elismervény aláírásával a Felhasználó ugyanis elismeri, hogy az átvett csomag mind külsőleg, mind pedig tartalmát illetően megfelel a megrendelésében foglaltaknak. (nem hiányos a csomag tartalma, nem sérült a csomagolás vagy a termék).

7.4.Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy, melyben tájékoztatja a Felhasználót a csomagjának átvételi lehetőségéről, esetleges újbóli kézbesítés tényéről.

 

8. SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

8.1. Csomagpontonautomatából történő felvétel esetén:
- bruttó 800 Ft.

Bruttó 22000 Ft (szállítási költség nélkül) feletti rendelés esetén a szállítás INGYENES, azonban utánvételes fizetés esetén plusz díj kerül felszámításra. 

8.2. MPL házhozszállítás esetén:
- bruttó 1490 Ft.

Bruttó 22000 Ft (szállítási költség nélkül) feletti rendelés esetén a szállítás INGYENES, azonban utánvételes fizetés esetén plusz díj kerül felszámításra. 

9. FIZETÉSI FELTÉTELEK

9.1. A vételár és a szállítási költség kiegyenlítése vásárlás esetén az alábbi módokon történhet:

- átutalással;

- postai utánvéttel, amely esetén a vételáron és a szállítási díjon felül plusz 490 Ft került felszámításra.

Utánvét esetén csomagautomatáknál bankártyával tudja kiegyenlíteni a vételárat, házhozszállítás esetén készpénzzel van lehetőség a vételár kiegyenlítésére. 

Logo-footer

Kövesd az aktualitásainkat a közösségi oldalainkon!

Hírlevél

Legfrissebb ajánlatatainkhoz, iratkozz fel hírlevelünkre!
© MYSKIN | 2022
DANUBIUS play
Tisztelt Felhasználónk, tájékoztatjuk, hogy weboldalunk üzemeltetéséhez cookie-kat használunk, melyek a felhasználói élmény javítására, a weboldallal kapcsolatos egyes visszaélések kiszűrésére, valamint kereskedelmi célokat szolgálnak. A Weboldal használatával Ön hozzájárul, hogy eszközén a Weboldal üzemeltetője cookie-kat tároljon és azokhoz hozzáférjen.