Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mit jelent nekem a Myskin 5. születésnapja?

Rácz Tünde
2023. 03. 20. 00:00:00
Mit jelent nekem a Myskin 5. születésnapja?

Egyetem alatt hostessként dolgoztam a Művészetek Palotájában, ennek köszönhetően volt szerencsém számos nagyszerű és néha kevésbé élvezetes előadást meghallgatni, megnézni.

Így vettem részt egy cég évértékelő rendezvényén, igaz sem a cég nevére, sem arra, hogy mivel foglalkozott nem emlékszem, de egyetlen egy mondat üzenetére igen és ezt a mondatot azóta is nagyon sokszor felidéztem.

“Azért fontosak az ünnepek, hogy megálljunk egy pillanatra és megnézzük honnan jöttünk, hol vagyunk és merre tartunk.”

Számomra ilyen most ez a születésnap is. A Myskin megélt nagyon sok kihívást az elmúlt 5 évben és sokszor volt nehéz pillanat, amikor a megoldásért mélyre kellett ásni, sokszor átvitt értelemben is.

Szembesülnöm kellett azzal, hogy egy dolog jó krémet fejleszteni és egy másik dolog vállalkozást építeni, amihez az elmúlt évek során tapasztalt bizonytalanságokkal teli gazdasági környezet sem adott támogató közeget.

Voltak pillanatok, amikor azt gondoltam, hogy én ebben nem vagyok jó, és megfordult a fejemben, hogy abbahagyom a Myskint. Szerencsés vagyok, mert a támogató családi és baráti háttérrel mögöttem, hűséges és boldog vásárlókkal, fantasztikus visszajelzésekkel, amit kaptam tőletek, újra és újra megtaláltam a motivációt és a kitartást a megoldásokhoz, és folytatáshoz.

10 évvel ezelőtt, amikor eldöntöttem, a szüleim kertjében, hogy elmegyek egy krémkeverő tanfolyam, mert “most már megvan a diplomám és bármit tanulhatok” álmomba se gondoltam volna, hogy egyszer a Myskin márka tulajdonosaként írok majd nektek levelet.

Köszönöm a bizalmatokat, köszönöm, hogy a Myskin 5. szülinapját ünnepelhetjük együtt.

Igazán van miért megállni és megnézni és honnan jöttünk, hol tartunk és hova megyünk.

Tartalomhoz tartozó címkék: antioxidáns krém myskin
Az oldal tetejére