Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blog

Mit ne változtass az őszi bőrápolási rutinodban?

Mit ne változtass az őszi bőrápolási rutinodban?

2023. 09. 18. 19:30:04 Rácz Tünde

Az egyik kedvenc beauty téma a médiában évszakváltáskor, hogy milyen új kozmetikumot szerezz be a hűvösebb napokra.

 

Anyu és melanoma megelőzés ABCDE(F) szabálya

Anyu és melanoma megelőzés ABCDE(F) szabálya

2023. 05. 07. 19:16:45 Rácz Tünde

A melanoma korai felismerésében nagy szerepet játszik a talán már sokak által jól ismert ABCDE szabály. Amikor a Myskin oldalára elkészítettem a saját bejegyzésemet kiegészítettem egy "F" betűvel, ami az angol FEELING, mint érzés szóból eredően tökéletesen be is illett a sorba. Kettő konkrét esemény húzódik meg amögött, hogy úgy gondoltam helye van egy "F" betűnek a melanoma ellenőrzés szabályában.
A sajátomat már ismeritek, a másik az édesanyámé.
Ennek a történetnek az elmesélésével a figyelem felkeltés a célom, hogy minél előbb felismerj egy olyan elváltozást, melynek korai eltávolítása akár az életedet is megmentheti.

Ami nem változott az elmúlt 5 évben

Ami nem változott az elmúlt 5 évben

2023. 03. 20. 00:00:00 Rácz Tünde
Sok helyre eljutott a Myskin az elmúlt években: Spanyolország, Németország, Írország, Szlovákia, Románia, Málta, Csehország, de még az óceánon is átrepült Amerikába.
Mit jelent nekem a Myskin 5. születésnapja?

Mit jelent nekem a Myskin 5. születésnapja?

2023. 03. 20. 00:00:00 Rácz Tünde

Egyetem alatt hostessként dolgoztam a Művészetek Palotájában, ennek köszönhetően volt szerencsém számos nagyszerű és néha kevésbé élvezetes előadást meghallgatni, megnézni.

Így vettem részt egy cég évértékelő rendezvényén, igaz sem a cég nevére, sem arra, hogy mivel foglalkozott nem emlékszem, de egyetlen egy mondat üzenetére igen és ezt a mondatot azóta is nagyon sokszor felidéztem.

Nehezen megy a testáplás ebben a hőségben?

Nehezen megy a testáplás ebben a hőségben?

2022. 07. 25. 20:16:24

Javában tart a nyár és talán a te bőröd sem igényli ilyenkor a testápolózást, mint a hűvösebb napokon. Azonban fontos tudnod, hogy a bőrünk ilyenkor éri el a legtöbb káros hatás a magas UV sugárzásnak köszönhetően, ami nem csak az anyajegyeinknek nem tesz jót, de a bőrünk öregedéséhez is nagyban hozzájárul.

Mit csinálj, ha leégtél? 3 tipp,  hogy a bőröd a lehető legkevesebb maradandó károsodást szenvedje el

Mit csinálj, ha leégtél? 3 tipp, hogy a bőröd a lehető legkevesebb maradandó károsodást szenvedje el

2022. 07. 24. 20:54:18

Nem lehet hangsúlyozni mennyire fontos, hogy elkerüld a leégést, hiszen ez a legnagyobb bőrkárosító hatás, amely nem csak esztétikailag árt a bőrödnek, de jelentősen megnöveli az esélyét egy nem kívánatos bőrrák kialakulásának is.

Hogyan napozz okosan?

Hogyan napozz okosan?

2022. 07. 07. 15:18:49 Rácz Tünde

Egyre megosztóbb téma a napozás, az elvitathatatlan káros hatások mellett azonban számos jótékony hatása van a szervezetünkre, hangulatunkra így nem csoda, ha szeretünk napfürdőzni.
#napozás #okosnapozás #myskin #anyajegy #uvvédelem #fényvédelem #melanomatudatosság

Az az őrjítő ekcéma

Az az őrjítő ekcéma

2022. 05. 10. 08:46:47
Kisfiunk hamarosan 8 hónapos, 4 hónapos kora óta ekcémás. Amúgy gyorsan elröppent az idő. De ekcéma szempontból néha a percek is örökkévalóságnak tűntek. 
Persze hallani ilyet a tévéreklámokban: "érzékeny bőrre". De álmomban sem gondoltam volna, hogy ez a visszafogott kifejezés valójában mit takar?! Tetőtől talpig hólyagos, vörös, viszkető foltok a bőrön, melyek egy idő után leszáradnak, pikkelyesen hámlanak, és még jobban viszketnek.
Az alábbiakban vendég blogger anyuka küzdelmeiről olvashatok.
Milyen hatóanyag legyen a nyári arckrémedbe?

Milyen hatóanyag legyen a nyári arckrémedbe?

2022. 04. 13. 19:27:40 Rácz Tünde
Az alábbi hatóanyagok elengedhetetlenek egy nyári arckrémbe, ha célod, hogy a bőröd a legkevesebb bőröregítő és károsító hatást szenvedje el a napsütéses időszakban.
Mi a gond a géles arcápolókkal?

Mi a gond a géles arcápolókkal?

2022. 04. 10. 19:56:46 Rácz Tünde
Ha tavasszal/nyáron, (megérkezik a jó idő és már nem száraz a bőröd) arcápoló gélt, vagy vizes alapú kozmetikumot használsz akkor a bőröd biztosan nem jut hozzá olyan hatóanyagokhoz,
Az oldal tetejére