Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Myskin

MYSKIN

TÖRTÉNET & FILOZÓFIA & KÜLDETÉS

HÁTTÉR

A myskin története 1983-ban kezdődött, amikor megszülettem érzékeny bőrrel és valami különleges érzékkel, mely minden lexikális tudáson túl szükséges ahhoz, hogy végül egy igazán jó krémet kenhess a bőrödre.

SZERESD A BŐRÖD!

A myskin küldetése olyan kozmetikumok megalkotása, melyek használata örömet okoz, ugyanakkor hatékony és kizárólag természetes összetevőinél fogva támogatja a bőr egészségének és szépségének megőrzését.

TÖRTÉNET

FONTOS PILLANATOK

A myskin története 1983-ban kezdődött, amikor megszülettem érzékeny bőrrel és valami különleges érzékkel, mely minden lexikális tudáson túl szükséges ahhoz, hogy végül egy igazán jó krémet kenhess a bőrödre.
Érzékeny bőröm végigkísérte és kíséri az életemet, ő adja a legtöbb inspirációt a jelenlegi krémekhez és a jövőbeni kutatásokhoz, fejlesztésekhez.
A különleges érzéket nehéz leírni szavakkal, valahol mélyebben rejtőzik, és van benne valami apró, megfoghatatlan misztikum is. Annyi biztos, hogy már gyerekkoromban kísérleteztem rózsaszirmokból parfümöt készíteni, vagy diófalevél főzettel hajat festeni.
Édesanyámtól pedig sokat tanultam a gyógynövények gyógyító erejéről, szinte minden betegség esetén előkerültek a különféle gyógyteák.
Azonban szüleim indíttatására mégis közgazdásznak tanultam, amit szerettem is, de ez idő alatt szinte teljesen feledésbe merültek a rózsaszírmok és velük együtt sok minden más.
Diplomám megszerzését követően szinte azonnal szembetaláltam magam egy komoly bőrproblémával, ezzel elkezdett visszairányulni a figyelmem a bőrünk egészségével kapcsolatos kérdésekre. Majd három évvel később szintén egy újabb bőrprobléma hatására kezdtem el a kozmetikum készítéssel foglalkozni és egyre intenzívebben krémeket fejleszteni, majd 2015 éve elején megszületett a myskin.

Rácz Tünde
a myskin megálmodója és létrehozója

FILOZÓFIA

A TERMÉKEK KÉSZÍTÉSÉNEK SZEMPONTJAI

SZERESD HASZNÁLNI

Hisz mit sem ér a termék, ha napról napra csak ott árválkodik a polcon és végül bekerül a fiók mélyére, hiába is szuper az összetevők listája. Ezért fontos:
  • • a finom illat,
  • • a kellemes állag és
  • • a gyors felszívódás.

LEGYEN HATÉKONY

Amikor egy problémára (pl. bőröregedés) keresünk megoldást, az alapanyagok széles spektruma áll rendelkezésünkre, ugyanakkor egy összetevőnek is számos funkciója lehet (hidratál, feszesít, stb.). Így igyekszem az összetevők minden szintjén (víz, olaj, vitaminok) a leghatékonyabbakat kiválasztani és azokból az adott krémhez azt a maximális menniységet felhasználni, ami garantálja, hogy ki tudja fejteni jótékony hatását.

KÁROSANYAGMENTES

Alapvető kritérium, hogy a myskin termékek ne tartalmazzanak:
  • • mesterséges alap- és illatanyagokat,
  • • parabéneket,
  • • szilikont és káros vegyianyagokat.
A termékek állatkísérlet-mentesek legyenek. A bőröd mellett a környezetednek is jót tegyenek.

KÜLDETÉS

SZERESD A BŐRÖD - LOVE YOUR SKIN!

Ez sokunk számára nem könnyű feladat, hiszen sokszor már gyerekkorunkban találkozunk kritikákkal,
csúfolnak bennünket a színe vagy a rajta található elváltozások miatt.
Aztán jön a tinédzser kor a pattanásokkal, a nyár a leégésekkel, a tél a bőrszárazsággal és számos egyedi probléma.
Bőrünk alaptulajdonságain nem tudunk változtani, de vallom, hogy a környezeti hatásokra adott válaszain igen és megfelelő törödéssel, odafigyeléssel sokkal
erősebbé, ellenállóbbá tehetjük.
Fontos, hogy a bőrápolásra komplex módon tekintsünk, figyeljünk az intő jelekre, a változásokra és ne csak a tüneteket kezeljük, de keressük meg a kiváltó okokat is,
hiszen gyakran a bőrünk csak üzen, hogy valami a testünkben vagy a lelkünkben nincs rendben.
Az oldal tetejére