Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Arctorna

Rácz Tünde
2019. 01. 20. 00:00:00
Arctorna

Az arctornával megőrizhetjük és vissza is nyerhetjük fiatalos megjelenésünket botox és hasonló beavatkozások nélkül. Persze fáradtságosabb megtanulni és rendszeresen időt szakítani a gyakorlásra, de legalább költséghatékony és teljesen természetes megoldás számos jótékony “mellékhatással”.

Az arctornával megőrizhetjük és vissza is nyerhetjük fiatalos megjelenésünket botox és hasonló beavatkozások nélkül. Persze fáradtságosabb megtanulni és rendszeresen időt szakítani a gyakorlásra, de legalább költséghatékony és teljesen természetes megoldás számos jótékony “mellékhatással”.

Mi az az arctorna?
Az arcizmok erősítése, mely következtében azok visszanyerik eredeti méretüket, feszességüket. Ezáltal javul az arc kontúrja, a lecsúszott részek megemelkednek, és a bőrünk is simább feszesebb lesz.

Hogyan tanulható meg?
Az arctorna egyik fontos eleme, hogy a kezünkkel lefedjük a tornáztatott területet, ezzel megakadályozva, hogy ellentétes hatást érjünk el és mimikai ráncokat hozzunk létre, valamint egyúttal ellentartást is biztosítunk az izmoknak, nagyobb erőkifejtésre kényszerítve azokat. Fontos, hogy helyesen és pontosan tanuljuk meg a takarásokat, a gyakorlatokat, így ajánlott képzett tréner segítségével elsajátítani az alapokat, egyéni vagy csoportos tanfolyamon. Inspiráló videókat a gyakorlatokról itt találsz: ARCTORNA GYAKORLATOK

Kinek ajánlott?
26-70 éves kor között és javasolt minél előbb elkezdeni a megelőzés érdekében.

TÉVHIT Nem kell arctorna, mert szuper kozmetikumokat használok.
Egyéni döntés, de a kettő nem ugyanaz! Míg valóban elengedhetetlen a fiatalos kinézetünk megőrzéséhez, a ráncok késleltetéséhez egy jó anti-age arckrémmel, szérumok használatával, arcmasszázzsal, stb. bőrünk táplálása, nedvességmegkötő képességének karbantartás, addig az arctornával az izmainkat erősítjük. És hogy a legegyszerűbb és legközérthetőbb hasonlattal éljek, ahhoz, hogy feszes és szép formája legyen a testünknek rendszeres edzéshez van szükség, egyéni alkattól függően többre, kevesebbre, ehhez nem elegendő csupán bőrfeszesítő testápolókat használni és masszázsra járni. Pont ugyanígy van ez az arcunkkal. ;)

Érvek az arctrona mellett
- hatékonyabban lesznek a kencéid - fokozódik a szövetek vérellátása, melynek egyik következménye, hogy a krémekben megtalálható hatóanyagok is jobban tudnak hasznosulni, emellett számos pozitív egészségügyi hatást is várhatunk
- még ragyogóbb arcbőr
- kitartó munkával éveket fiatalodhatsz természetes módon (nem túlzás!)
- önbizalom erősítés
- nem kell félned hogy a bőröd valamilyen vivő anyagra rosszul reagál
- idegen, mesterséges anyagok beinjekciózása nélkül csökkentheted a már kialakult ráncokat, előzheted meg a jövőbeliket
- folyamatosan épül fel az arcizmozat, így nem kell félned, egy esetleges elrontott kezeléstől
- nem utolsósorban költséghatékony! :)

Hol tanulhatod meg?
5 évvel ezelőtt Bojtor Márta - az Arcvonal arctorna megalkotója - iskolájában tanultam arctornázni. Az órák nagyon jó hangulatban teltek, az oktatók türelmesek, segítőkészek voltak és mindig figyeltek a részletekre, így jó szívvel ajánlom őket most is.

Torna az izmoknak, krém a bőrnek és ragyogni fogsz!
 

Tartalomhoz tartozó címkék: beauty tipp
Az oldal tetejére